Friday, February 11, 2011

Tolong.... Help...


Sabtu dan Ahad selalunya hari cuti aku. Cuti ni dari kerja dan dari blog gak.. tapi aku nak hupdate gak arini.. Aku nengok skrang ni musim letak gambar dulu2.. aku pun nak letak ah nanti..

Sebenarnya aku ada satu hal nak mintak tolong pasal blog aku.. Sebelum ni, blog aku ni takder problem.. Tapi sejak seminggu nih, aku takleh nak bold kan benda yang aku tulis, tukar warna tulisan ker, takleh nak besar kan tulisan ker.. tak leh macam2 lar.. Aku takut aku ada tertukar setting kat mana2... Korang perna jumpa ngan masalah camni tak.. Any advice? Aku dah abis stress dah nih..

Tolong!!!! Tolong!!! Help!!! Help!!!

1 comments:

arep_lockermonth on February 11, 2011 at 6:11 PM said...

AREP CUTI SEMALAM NGN ARINI!BESOK X BOLEH UPDATE SGT! t___t HUWAA!

 

Journey 2 Millions Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template