Sunday, February 27, 2011

Nuff Vs Adsense




VS



Aku dah lama tak dapat campaign dalam Nuff ni.. Rasa cam nak tukar pun ader.. Korang rasa kenapa yek? Tak best ke blog aku? Aku tau lar blog aku tak seotai blog2 lain, tapi bagi can ah sket..

Kalau pakai adsense, sekejap jer dapat duit.. Tapi tak sebanyak Nuff lar kot.. Korang ada experience pakai Adsense tak? Mana lagi best? Aku rasa cam nak tambah iklan Adsense tapi sayang lak ngan satus Glitterati tu..

So korang rasa mana lagi best? ke sama jer?

14 comments:

Citarasa Rinduan on February 27, 2011 at 8:52 PM said...

walau pendapatan RM nuff lepas cash out terus 0.00

tetap teruskan dengan nuffnag,.tak tahu kenapa ttp bertahan

FYQA on February 27, 2011 at 9:02 PM said...

act xfaham dengan benda tu..
huhuhu

Redbloodsnow on February 27, 2011 at 10:17 PM said...

MCM AKU KAN SICKO. AKU STAY JE SETIA W/PUN LAME TAKDE TAW..HEHE. AKU PNAH TAKDE CAMPAIGN SELAMA 3 BULAN GITU TAW.. :(

Qaseh chenta on February 27, 2011 at 10:38 PM said...

aku pun xde dpt ape pun,tpi still ngan nuff ngan HB la....
hb lagi masyukk kot....

risa on February 27, 2011 at 11:24 PM said...

takde pengalaman le dear..tak pernah dapat duit pon...ekekeke

THE LEKAT LEKIT STORY on February 27, 2011 at 11:44 PM said...

nak share pun x de pengalaman.. dok manabung dgn nuff je sejak awal

AJAIB :NATASYA BERMATA X-RAY

arep_lockermonth on February 28, 2011 at 1:15 AM said...

arep pernah gk ase nak tukar!!tapi entah la!!huhu:P


arepnakbebel: extremely VIP!
arepnakbebel: KAMI SANGAT COMEL! UNDI KAMI!
arepnakbebel: RESPECT HIM!

Mr.IX on February 28, 2011 at 2:42 AM said...

aku sekarang ni setia dengan Nuffnang jer...dulu memang dah try adsense..tapi, dah kena banned seumur hidup dah coz detect klik sendiri..... Adsense bayar dlm Dollar..bila daftar adsense nti sampai surat dari California Google x silap....

cuma awas jer r..Klu Google detect klik sendiri,,emel tu akan Banned seumur idup..xde warning2....

Edy Zaidi on February 28, 2011 at 4:40 AM said...

sekarang nuffnang kedekut...xmo kasi BE dah..benci

p/s : jgn lupa vote my slogan..step untuk vote ada di bawah benner blog saya...terima kasih...:)

Ina on February 28, 2011 at 6:28 PM said...

saya buat adsense..untuk blog lain..saya rasa..kalau market malaysia..nuff is better. tapi, dah ramai sgt yg join sebab tu jarang dpt be kot.

Alinkiwi on February 28, 2011 at 7:15 PM said...

adsense susah la...die nak blog majoriti dalam english..so..setia ngan nuffnang je..lama2 berduit la tuh..ok..=)

PutRee SeJiNjaNg on February 28, 2011 at 9:25 PM said...

bg aku kan, aku prefer nuffnang..so kena setia kat nuffnag je..:)

nur on March 5, 2011 at 10:00 PM said...

nn je yg reti.. yg lain x pandai lagi..
JOM KE: ALL IN ONE

Hidayati on March 16, 2011 at 1:21 AM said...

Mana2 pon ok. Lebih baik ader dari takde langsung. Eh? Sapa kata blog ko tak best? Best lah. Cuma aku kena rotate semasa blogwalking agar kesemua 298 orang follower aku dapat aku jenguk walaupun sekejap. Amik masa lama gak tapi itulah namanya berblogwalking... menjenguk semua kengkawan dan bukan sorang atau dua kawan je.

So, jangan pikir yang bukan2 ye. Teruskan menulis kerana diluar sana ader peminat yang sentiasa menanti-nanti hasil tulisan sicKo.

 

Journey 2 Millions Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template