Thursday, February 10, 2011

Aku, Dia & Vintage Contest


Contest ini diorganize oleh http://komandthetypewriter.blogspot.com

Seperti yg aku bagitau sebelum ni, tangan aku tgh gatai masuk contest kawan2 blogger skrang nih. So, ini adalah salah satu contest yang aku join. Hadiah menarik wooo.. No 1 dapat camera 'fujifilm instax mini'. Rugi klau tak masuk.. Jadi, dengan skill aku yang tak seberapa ni, aku try lar buat gambar vintage special untuk contest ni..

Nak tau ngan lebih lanjut pasal contest ni, click HERE

Aku antar 2 gambar untuk contest ni. Gambar family aku sendiri nih..

1st pic

(sebelum)

(selepas)

2nd pic

(sebelum)

(selepas)

Disebabkan contest ni perlu tag 3 orang, aku pun ter'tag' orang2 kat bawah ni...



8 comments:

fyna on February 10, 2011 at 7:05 PM said...

waaaaaaa..mcm besh je contest nih....no join gak la...
nice pic...



ehh...saya letakkan belog anda dlm beloglist belog saya...
tq sebab slalu tinggalkn comment kt belog saya...

sicKo^ on February 10, 2011 at 7:30 PM said...

thank you..

haa.. join ah skali..

myn :) on February 10, 2011 at 8:06 PM said...

wah best2 :)
tp tak power laa nak edit2 niee ,
hehe , btw , awek bawah tuu cun ! :)

sicKo^ on February 10, 2011 at 8:09 PM said...

myn : takyah nak power2.. aku pun baru first time buat tu.. memang cun pun.. hehe

marina anakcikbob on February 10, 2011 at 8:15 PM said...

argghhhh!! kena tag.. caner ni.. kena g amek gambo la ek?

sicKo^ on February 10, 2011 at 8:26 PM said...

nak pun boleh.. tanak pun takper :) lagi afdal, klau join..

E.d.Y on February 11, 2011 at 3:07 AM said...

good luck yer

kamarukom on February 11, 2011 at 11:52 PM said...

tenkiu 4 joining my contest sicko!! ;)
sori bru ni dpt komen hehe
gudlak ye ^o^

 

Journey 2 Millions Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template