Saturday, February 12, 2011

Result Contest Kecik aku


Contest kecik aku yg menawarkan hadiah kecik iaitu RM10 topup telah pun ditutup secara rasminya.. Macam2 yang korang teka kan.. Kan hint aku tu suruh zoom gambar tu.. So sapa yg zoom tu mesti dapat jawapan lar.. Sepatutnta klau korang zoom kat road tax kereta tu, korang akan dapat nampak benda ni



Kereta ni adalah kepunyaan seorang perempuan kat ofis aku.. Road tax dia dah tamat tempoh, jadi dia scan road tax lama tu, edit guna photoshop, print colour, pastu tampal kertas tu ke road tax lama dia.. Kira forge punya road tax lar ni.. Kreatif kan? tapi berani mati lar..

So pemenang untuk contest kali ini adalah
(tolong antar no tepon yg nak direload kan ke fadhli7983@gmail.com, yek)

Pada yang tak menang tu, jangan kecik ati sebab ujung bulan ni atau awal bulan depan aku ada contest BESAR punya.... Hadiah mencecah harga ribuan ringgit. Ha.. tungguuuuuu..




10 comments:

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on February 12, 2011 at 6:35 AM said...

salam satu malaysia.. alhamdulillah.. tak sangka plak fara menang contest kecik ni.. 1st time menang contest ni.. terima kasih banyak2.. masa tekaan yang pertama tu bila zoom tak nampak sangat, bila balik rumah terus tengok balik gambar tu dn zoom gambar tu sampai dapat.. hehehe...anyway, thanks..

sicKo^ on February 12, 2011 at 6:18 PM said...

tapi adiah kecik jer...hehe.. congratz..

Hidayati on February 12, 2011 at 8:31 PM said...

Tahniah kepada pemenang. Bab fotocopy tu memang sain mati betul. Berani giler. Hhehehe

Kembang Perawan 3288 on February 12, 2011 at 9:51 PM said...

pergh aku kalah.

Afzainizam on February 13, 2011 at 7:58 AM said...

_____♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
______ ♥♥♥♥♥♥♥♥SAY NO TO VALENTINES
_______♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥DAY♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
_________♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

uihhhhhh tahniahhh lerrr pada yang menang pada yang kalah jangan putus harapan

logorithm on February 13, 2011 at 9:54 AM said...

Giler ah! Tapi gerenti tak leh lepas nyer kalau kena roadblock...

kamarukom on February 13, 2011 at 6:25 PM said...

cmna aku bleh trlepas contest nih?haha..
tp wif photoshop, nothing impossible hahaha

JoEtheL on February 13, 2011 at 7:39 PM said...

hmmm....mcm ku kenal...tp dimana ya? :D

sicKo^ on February 13, 2011 at 8:43 PM said...

joethel: diam2.. biar pecah diperut. jgan kat mulut..

tiang86 on February 15, 2011 at 12:28 AM said...

aku pon kenai... hahaha

 

Journey 2 Millions Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template