Tuesday, February 8, 2011

How far would you go for love?



Yesterday only, there have been 2 cases of suicide.. The first case involved a school student and the second case was a mom.. However, the 2nd case boleh lar difahami sket2 coz makcik tu ada history of mental illness...

Apa yg aku takfaham, yg budak skolah tu.. According to the news, the problem emerged over a failed relationship.. Klau putus cinta skali pun, takkan sampai nak bunuh diri... Rupa2nya banyak gak orang Malaysia ni yang ada mental health issues..

For me, I wouln't go that far just for lurve. Its not worth it. They should think about the loved one they they would leave behind. Orang lain pun sedey gak.. tapi .. Find someone to talk to.. Ramai orang yang boleh lend their ears for you.. Kalau takder kawan sangat.. spit it out dalam blog pun, boleh gak.. Ramai jer geng2 blogger ni pujuk nanti...

How about u? How far would you go for love?

5 comments:

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on February 8, 2011 at 7:32 PM said...

kadang2 sebab kemurungan juga boleh menyebabkan mereka bertindak diluar batasan seperti membunuh diri.. kan skrg banyak kes bunuh diri sebab kemurungan la.. mmm..

sicKo^ on February 8, 2011 at 8:02 PM said...

tu lar pasal... salah satu mental health issues tu

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on February 8, 2011 at 11:48 PM said...

sekarang memang dah menjadi2 masalah ni kan?

n.u.r on February 9, 2011 at 12:02 AM said...

kaklong buat story utk BH semlm... :-P budak tu suka kat someone, tp org tu tak balas chenta dia. tu versi yg kaklong dgr.

KB Emily on February 10, 2011 at 4:43 AM said...

mgkn diz is not the first la, mybe dh pernah terjadi berkali2.kne pikir mesti ade sb diorg bunuh diri..is a huge risk..mybe dia rs org sume xcare dh..

 

Journey 2 Millions Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template