Sunday, February 20, 2011

Aku


Semalam aku tak update. Sebabnya aku cuti. Hari sabtu & ahad, aku memang malas sket. Blogwalk pun sket2 jer.. Sorry yek klau aku tak reply comment ker, tak jalan balik ke blog korang ker, apa apa ker.. Aku nak citer sket pasal life aku dalam entry ni..

Siang- siang aku kerja sebagai programmer kat Serdang. Tak best pun kerja programmer ni.. Menambah sakit kepala jer.. Sebab tu aku selalunya blogwalk ngan tulis entry time siang2 hari bekerja.. Kononnya nak rileks sket dari kerja.. Bila aku balik rumah, memang aku jadi malas. Malas ni merangkumi semua termasuklar malas nak update blog.. Aku slalunya tengok tv, pastu tido..Macam tu lar rutin harian aku. Klau cuti lak, awal bulan slalunya aku gi jenjalan ngan family.. Hujung bulan, aku duduk umah layan cd jer.. haha.. Biasalar.. Typical Malaysian..

Tapi semalam, dalam kul 12 tghhari, aku gi putrajaya, main badminton kat Dewan serbaguna Presint 11. Ok gak tmpat tu.. Orang tak ramai sebab ada 2 court jer.. Kitorang conquered 2-2 court tu.. Kat bawah ni gambar suasana kat court tu, tapi aku takder dalam gambar, kay.. sebab aku tukang tangkap gambar jer.. :p


Aku sebenarnya takder idea nak tulis entry pagi ni, so aku merepek je lar.. haha.. Terima kasih sebab sudi baca..



14 comments:

JoEtheL on February 20, 2011 at 6:57 PM said...

waa....aktiviti sihat...bagus2...

BRO_MONDAY on February 20, 2011 at 7:06 PM said...

bro sicko : wow!!! main bekminten kat P11...ai laik dis...ai dok kat P9...ai slalo main bekminten setai rabu di P18...('',) yu serdang belah mana ni bro? ai ada dalam bangunan sapura tepi haiwey...

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "Jom Join Lucky Draw Ana.Izzty"
2.New Entry "MINTA MAAF kepada SEMUA BLOGGER"
3.New Entry "Online Guna Hot Ticket Internet Hotlink"

fyna on February 20, 2011 at 7:11 PM said...

hehehehe...beshnye ending....
last-last xde idea...haaaaiiishh...

rajin e g maen badminton?

mr.curly on February 20, 2011 at 7:21 PM said...

bro, camne kire sewa kalu nk main kt stu ??..

dyba gula-gula on February 20, 2011 at 7:26 PM said...

same2 tukang tangkap gambar.... ;p

aniz on February 20, 2011 at 7:31 PM said...

i followw..=D

sicKo^ on February 20, 2011 at 7:37 PM said...

Bro Monday : Aku serdang kat UPM-MTDC.. boleh ar kita lepak men bedminton skali..

Joethel : Memang sihat

Fyna: tak rajin pun

Mr Curly: sejam, 5 hinggit.. murah kan?

Aniz: tenkiu

BRO_MONDAY on February 20, 2011 at 7:42 PM said...

bro sicko : UPM ye...ok je...bila ada masa dan peluang, leh kite lepak skaki ok...koh koh koh


p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "Jom Join Lucky Draw Ana.Izzty"
2.New Entry "MINTA MAAF kepada SEMUA BLOGGER"
3.New Entry "Online Guna Hot Ticket Internet Hotlink"

nuriz on February 20, 2011 at 8:23 PM said...

nasib saya tak keje programmer nanti pening hehe..lawak jer

cik-terompah on February 20, 2011 at 9:20 PM said...

jom lawan .! apadahal . hahha

Novelgurl on February 20, 2011 at 10:10 PM said...

salam..waa..leh thn rutin hariannya

tiang86 on February 20, 2011 at 10:40 PM said...

ne gambaq sy... muahahaha ;p

fadhdeela on February 20, 2011 at 11:59 PM said...

bersukan amalan mulia!! :P

Meh singgah: Tuala Wanita Punca Barah Pangkal Rahim??

Mr.IX on February 21, 2011 at 12:11 AM said...

ok la tu ada aktiviti....ix duk umah jer...

 

Journey 2 Millions Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template