Tuesday, February 8, 2011

Saya nak first Give away from De'din



Ni first time buat post untuk masuk contest.. Sebab aku nak first Give away from De'din.. Bukan susah pun.. Lagi pun , aku tgk, De'din org kedah, aku org penang.. kira dekat2 lar tuh... (ayat bodek)




So syarat2 untuk contest ni adalah seperti berikut :

1) Buatkan satu entri bertajuk 'Saya nak first Give away from De'din '
2)(Jangan lupa link blog De'din dalam entri tu)
3) listkan hadiahnya !
4) tag 3 blogger dan pastikan mereka mengetahuinya !
5) Dan tinggalkan link Entri Giveaway dibawah entri De'din tu

Tak susah kan.. Jom kita masuk ramai2..
Nak tahu lebih lanjut, layari blog De'din kat link bawah ni


Tapi yg susahnya, nak kena tag 3 orang tu.. aku dah lar budak baru belajar, tak kenal orang lagi.. So aku pakai tag je lar.. sapa yg kena tu, pandai2 lar.. aku siap post kat korang nyer shoutbox bagitau korang kena tag.. Sori yek..

aku tag :




7 comments:

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on February 9, 2011 at 12:21 AM said...

Good Luck.. Chayok!! Chayok!!

lalink7 on February 9, 2011 at 12:24 AM said...

cantek jugak t-shirt
oooo..bodek ye kompom xdapat..hehehe
gurau je

gud luck!

sicKo^ on February 9, 2011 at 12:32 AM said...

join ah skali..

Jard The Great on February 9, 2011 at 2:28 AM said...

hehehe... hadiah t-shirt je ke? jap. ada kelapangan ku try join ye

Hidayati on February 9, 2011 at 8:18 AM said...

Kui3... bah akan diusahakan.

DiaUmaiNiNaz on February 9, 2011 at 4:03 PM said...

gud luck...sama2 kita memeriahkannya.

E.d.Y on February 9, 2011 at 6:43 PM said...

good luck yer

 

Journey 2 Millions Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template