Sunday, February 13, 2011

Jangan update blog pagi2



Pagi2 aku suka jenjalan.. tapi bukan jalan2 kat luar tu, tapi kat dalam blog. Blogwalking lar.. Aku slalunya start jalan2 ke blog orang2 yang aku follow. Yan aku tak faham, kenapa orang suka update blog pagi2.. Penat woo nak jalan kat banyak2 blog pepagi.

Cuba korang ada kan mesyuarat, untuk bagi shift update blog.. So baru lar rileks sket nak jenjalan.. Sesuku update blog pagi, suku lagi tghhari, pastu petang, dan seterusnya malam.. Kan senang aku nak catch up.. Buat macam PLUS buat kat highway setiap kali musim perayaan tiba, diorang bagi jadual untuk balik kampung..

Slalunya, aku jenjalan ni waktu kerja.. sebab kerja aku dari pagi sampai petang kat depan komputer jer.. Kira paperless btul lar.. Kertas yg aku pakai cuma slip gaji aku jer.. Tgh2 boring buat kerja tu, aku refresh dashboard, tgk saper dah update,.. Selalunya ada jer orang update, sampai tak sempat aku nak baca kengkadang..

Jadi kawan2, sila lar update blog tghhari sket supaya aku senang ber blog walking..

Sekian, Terima Kasih..

9 comments:

Munie Blushious on February 13, 2011 at 7:11 PM said...

hahax...
adelak cmtu..
org update blog time free..
mybe pg2 otak fresh kn..
dah ade topik nk citer, bru leh update...

sicKo^ on February 13, 2011 at 7:20 PM said...

haha.. aku cuma bagi cadangan.. apa2 pun aku tetap akan berblog walking

CAHAYA on February 13, 2011 at 7:21 PM said...

haha. macam ni pun ada.

JoEtheL on February 13, 2011 at 7:38 PM said...

haha...ok, sicko ditugas kan membuat jadual berblogging..tambah lg 1 keja hang sbb byk komen mengada2 :p

Ina on February 13, 2011 at 8:36 PM said...

ahak..kenapa ko pun jalan pepagi..jalan la petang ke..buat keja dulu...he.he..kelakar la pulak..

s1t1 2uL41k4 on February 13, 2011 at 11:20 PM said...

patutlah comment kau selalu muncul time pagi2 jugak. hehe

cik bahulu oren on February 13, 2011 at 11:44 PM said...

tghari org nk g lunch la ;p
pg2 sementara xde keje
bos blom dtg
cpt2 update ;p

ieraANUAR on February 14, 2011 at 12:54 AM said...

gwa update petang je . haha

Umar Faruq on February 14, 2011 at 4:36 AM said...

haha.. aku update blog tak ekut masa.. kadang² tengah sakit perut idea tu datang.. aku rela update blog dulu.. hahaha.. tak kira siang or malam.. :D

 

Journey 2 Millions Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template