Monday, February 21, 2011

Hari Berfikir Sedunia



Korang tau tak, hari ni sebenarnya ada hari 'World Thinking Day'. Perayaan ini selalunya disambut oleh Girl Scout. Tujuan hari ini diadakan adalah supaya kita dapat berfikir mengenai kawan2 kita, tentang masalah2 yang terjadi di other part of the world dan juga dapat bertindak diatas apa yg kita fikirkan..

Korang faham ker apa yang aku tulis kat atas tu.. Aku pun tak faham.. Haha.. Susah btul aku nak terangkan pasal world thinking day tu. Aku lak skrang tengah fikir pasal apa nak buat satu hari ni sebab bos aku takder.. Kerja pun dah tak banyak dah.. haha.. Ingat nak kluar jap gi jenjalan ke, wall climbing ker, apa ker.. Tengok ah camna nanti..

Korang lak tengah fikirkan pasal apa?

17 comments:

Novelgurl on February 21, 2011 at 7:52 PM said...

salam..hari ni hari berfikir ke? Almk..x nk2..huhu

Citarasa Rinduan on February 21, 2011 at 7:54 PM said...

hari2 kak BW..mmg selalu fikir ttg kawan2...hehehe

lalink7 on February 21, 2011 at 7:54 PM said...

tgh fikir nak makan ape brunch nanti..hehehe...makan jee yg difikir dalam kepala aku..

Ezay Hadry on February 21, 2011 at 9:18 PM said...

hehe ade jugak hari bfikir sedunie..
hari ni nk rileks je...terfikirkan kalau kelas kansel kan syiok!!

tiang86 on February 21, 2011 at 10:28 PM said...

aku pikir nk dok saja ja rini bro...
bos x dak.. hehehe...
jom pingpong ptg ni...

Ina on February 21, 2011 at 10:38 PM said...

aku ingat nak tido je..ngantuk...oo..awak pandai nak ngelat ye..
http://inanazir.blogspot.com

sekamar rindu on February 21, 2011 at 11:28 PM said...

salam..

takk tahu...tq atas maklumat ini..

JunAina on February 22, 2011 at 12:44 AM said...

ni ha tengah fikirkan macam mana nak abiskan kerja sebelum kena jerkah ngan bos...huhuuhuuu...

terjah dari...

http://juneaina.blogspot.com/

nur on February 22, 2011 at 12:49 AM said...

OWH,, BARU TAW HARI NI ARI BERFIKIR..

Jemput ke:ALL IN ONE

sicomot-comel on February 22, 2011 at 2:18 AM said...

tengah berfikir hari apekah ini..

haha

EJA on February 22, 2011 at 2:45 AM said...

eja sekarang tengah berfikir macamana diorang boleh terfikir nak buat hari berfikir...fikir fikirkan..adeh..pening gua..

Edy Zaidi on February 22, 2011 at 3:17 AM said...

bukan hari2 org berfikir ke?huhu

gadisBunga on February 22, 2011 at 3:27 AM said...

hari berfikir rupanya..patut la otak jammed. sebab sume org tgh berfikir. heheheh~

Afzainizam on February 22, 2011 at 8:21 AM said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Siapa dia dan siapa kamu
Siapa kita dan siapa aku
Apakah warna rambut dan kulit mu
Apakah pula warna bola matamu

Hey fiqir fiqir, Na na na na na
Ahli Fiqir, Na na na na na

karipapsayur on February 22, 2011 at 8:48 AM said...

hahaha, hebat pemikiran ko. haku tgh pk nak balik kuantan drive ke naik bus ekspres?

fyna on February 22, 2011 at 6:06 PM said...

owh...br hamba taw....

hamzah ian on February 22, 2011 at 11:04 PM said...

tak pernah terpikir ada hari berpikir.. hahaa

 

Journey 2 Millions Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template