Wednesday, February 23, 2011

Early Update


Arini aku start update awa;. Kenapa? Sebab arini aku tak masuk ofis. Aku kena gi conference mengenai Windows Mobile 7 kat Microsoft office @ KLCC. Windows Mobile 7 ni adalah the latest operating system dari windows untuk smart phone. Klau aku rajin, malam nanti aku kan update pasal event ni. Tapi klau aku malas, esok je lar...

Aku sebenarnya malas nak gi KLCC pagi pagi. Aku stay kat Cheras. Seperti kebanyakan orang tahu, Cheras housing area. Banyak orang tinggal kat sini, tapi kerja kat tengah KL tu. So faham2 je lar.. Jem nyer teruk btul.. Aku budget aku sampai klcc dalam masa 1 jam setengah. Padahal bukan jauh pun.

Yang best nyer, conference macam slalunya ada giveaway yg best2. Tapi slalunya kena jawab soklan dulu atau sometimes ada lucky draw. Lat time aku pergi aku dapat, Windows 7 Ultiimate and PSP special edition. So harap2 ada lar rezeki aku lagi ari.. :)

Sampai bertemu lagi..

7 comments:

arep_lockermonth on February 23, 2011 at 4:54 PM said...

huhu..hope dpt giveaway tuh k..


arepnakbebel: LIYANA JASMAY ( covergirl cosmopolitan EDISI MAC )
arepnakbebel: Mak Dara 1st Giveaway (GA)
arepnakbebel: THIS IS MY STORY

beaty on February 23, 2011 at 5:16 PM said...

x tau lagi...KL x pernah stay...I stay kat sabah ..hehehheh

Ina on February 23, 2011 at 5:28 PM said...

wahhhhh...bestnyerrrrrrrr..

Insyaallah..kalau dapat nnti..letak pic ek..selamat berconference

intan.maisarah on February 24, 2011 at 12:20 AM said...

wow
bestnye

lalink7 on February 24, 2011 at 1:41 AM said...

kalau dpt lebih aku nak..PSP yg xspecial edition pun aku terima..ahhahah

kira kekuri on February 24, 2011 at 6:46 PM said...

harap awak ada rejeki ehh rezaki..hee =DD

nur on February 25, 2011 at 6:01 AM said...

best tu.. jadi.. dapatke giveaway tu?.. nak gak leh ke?..biasanya pen free le paling koman pun..
Jemput ke:ALL IN ONE

 

Journey 2 Millions Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template