Tuesday, February 15, 2011

Aku Menang Contest :)


Korang tau tak..? Aku pagi2 sampai ofis, cam biasalar, bukak dashboard blog dulu.. Pastu aku nampak entry latest skali dlm dashboard aku bertajuk 'PEMENANG SEGMEN SANTAI AHAD' oleh blog Kak Hidayati.
Memangdangkan aku pun masuk dalam contest tu, aku pun tekan lar link ke situ.. Aku start baca pelan2 dan sampai ke nama pemenang.. Pemenangnya adalah... aku??? Uik.. Aku menang ker? Itu lar contest pertama yang aku masuk dalam dunia blog ni.. Mungkin dah rezeki aku.. First time masuk contest & first time menang. Ni yg buat semangat aku nak masuk contest lagi ni.. So korang paham2 lar.. Entry selepas ini mesti entry contest.. Hehe

Apa2pun, terima kasih Kak Hidayati. Semoga dimurahkan rezeki selalu. Kepada rakan2 lain tu, sila lar melawat ke blog beliau yek.. Ini link blog..


Best wooo!!!


7 comments:

JoEtheL on February 15, 2011 at 6:20 PM said...

congratz...looking forward for your contest :D

Amy Syaquena on February 15, 2011 at 7:07 PM said...

tahniah-tahniah wahhh!! bestnya..

Ina on February 15, 2011 at 7:22 PM said...

wah..tahniah...mesti excited kan..

p/s: saya nak tanya, satu soalan. boleh tak bagitau saya macam mana nak remove follower count?..saya dah search tak jumpa.
kalau boleh, bagi tau kat saya code yang mana satu nak delete. terima kasih.
http://inanazir.blogspot.com
inanazir@yahoo.com

Wafiy Suzly on February 15, 2011 at 11:03 PM said...

tahniah3..

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on February 15, 2011 at 11:18 PM said...

congrates.. heheh..

lalink7 on February 16, 2011 at 11:21 PM said...

tahniah2...nape aku lom memnag lg niee..iskk tetibe rasa nak ngamukkkkkkkkkk

Hidayati on February 17, 2011 at 5:33 PM said...

As salam. Baru dapat singgah ni. Tahniah..., sicko memang bijak. Jawapan pun teratur dan jelas.

 

Journey 2 Millions Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template