Monday, February 7, 2011

Mencari Contest


This week, rasa cam gatai tangan lak nak masuk contest dari blogger2 lain.. Never tried any contest before but thinking to start now. Better late then never, right.. Bukan harap nak menang pun, but klau menang apa salahnya.. :p Main intention is just to fill up this blog yg dah berhabuk ni.. Seronok tengok blogger lain buat contest and blogger lain menang.. Who knows.. in future maybe, it's my turn lak untuk buat contest... When the time comes, I do hope others would join mine too..

So.. Anybody ada contest yang best2 tak? Tak kesah lar hadiah apa.. Asalkan contest...

p/s : Rasa2nya, klau aku buat contest, ada orang masuk tak?

5 comments:

sipot sedot on February 8, 2011 at 12:26 AM said...

huhu kalau awk organize cntest...sure..akan byk followers..then up kn traffic blog..
hikhik...leh jek

Hidayati on February 8, 2011 at 12:28 AM said...

Ader..., jom lah join Segmen Santai Ahad saya yang telah pun bermula dari 6 Feb dan akan berakhir pada 13 Feb. Ni linknye
http://hidayatimohamed.blogspot.com/2011/02/segmen-santai-ahad.html

Dan kalau sudi..,14 Feb nanti saya akan launch Giveaway saya yang pertama. Jangan lupa join nanti.

Plus, Saya ader join beberapa contest. Just check my side bar for details.

fyna on February 8, 2011 at 12:28 AM said...

sokong sipot sedot....next week,saya br nk wat contest..klu rajin follow up belog saya ok...






jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

sicKo^ on February 8, 2011 at 12:37 AM said...

sipot sedot : tu lar pasal.. ada gak terfikir camtuh.. tapi takut takder org masuk... hehe.

Hidayati : Orait.. nak join..

fyna: dah follow dah :)

Helas木村 on February 8, 2011 at 3:25 AM said...

ikut ikut hahah

 

Journey 2 Millions Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template