Wednesday, February 9, 2011

Tag + Blog Review


Semenjak dua menjak ni.. aku dok tercari2 contest, tapi kebanyakan yangg best, kena tag blogger lain.. Klau aku buat contest pun, mesti aku nak participant tag blogger lain. Tapi itu lar masalah aku skrang...

Aku ni budak baru belajar lagi, dahlar baru, pemalu lak tu.. Oleh sebab itu, aku ni susah sket nak tag-tag orang ni. Kang aku tag, orang marah pulak.. Aku takut diorang cakap dalam hati camnih -->

Dia ni sapa nak tag tag aku.. macam lar femes sangat.. follower pun ciput..

Sebab tu aku cemas sket dalam bab2 nak tag orang ni. Aku rasa nanti aku nyusahkan orang lak walaupun blogger yg kena tag boleh jer tanak buat.

Untuk mengatasi masalah ni, aku come out dengan 1 solution. Lepas ni klau ada contest ke, apa ker yang aku perlu tag orang, aku akan tag sesapa jer.. lepas tu aku bayar balik dgn buat entry blog review untuk blog korang... Amacam? Best tak???

Tapi klau korang nak tag aku, tag jer.. . Aku lagi suka ...

So sesapa yang rasa nak kena tag + review tu, letak jer link ko kat part 'comment' post ni... nescaya aku akan tag & review korang nanti..




19 comments:

thePrincess on February 9, 2011 at 10:09 PM said...

haha niat tu penting.. :)same goes to me . baru ber-blog.

NaDia Aziz on February 9, 2011 at 10:21 PM said...

alaa..tag tu kn just for fun je..
xmo amek pn xpe kn..kih3.. :P

sicKo^ on February 9, 2011 at 10:26 PM said...

tapi ku tetap rasa bersalah.. :)

MALAYSIAN UNITED on February 9, 2011 at 10:41 PM said...

tag la blog kami

lumut on February 9, 2011 at 10:58 PM said...

kalau kene tag tak buat tak pe ke?
kalau organizer marah suruh die marah saya ok?

rituh saya buat contest tak nak masuk..xde pon mende2 tag or letak banner or wateva yg menyusahkan...hehe

sicKo^ on February 9, 2011 at 11:24 PM said...

ler.. tak bagitau buat contest.. hehe... takper lepas ni aku masuk..

Hidayati on February 10, 2011 at 12:54 AM said...

Hai SicKo.., tag men tag tu perkara biasa. Jangan fikir yang bukan2. Tag je. Bagi aku.., bila di tag aku selalu menganggap aku dihargai kerana orang yang tag aku tu sudi ingat pada aku bila dia sendiri ader peluang merebut hadiah sesuatu kontest. Meaning.., dia sudi berkongsi peluang dengan aku lah. Bagus aper niat tu.
Kalau aku rasa contest tu sesuai untuk aku.., aku join sekaki kalau tak aku gi tau je sejujurnye. Bukan nak paksa join pon kan.
So.., keep tagging tanpa rasa bersalah.
Pasal n3 tu.. bagus juga. Tapi sebenarnya tak perlu. Sebab bila kita jawab tagging tu & buat n3 pasal contest yang kena tag.., kita perlu mengucapkan terima kasih atau penghargaan kepada orang yang telah tag kita. Itu sudah cukup memadai.
So. SicKo.., keep writing & keep tagging.

sicKo^ on February 10, 2011 at 1:05 AM said...

abislar ko hidayati.. lepas ni kerja aku tag ko jer..

arep_lockermonth on February 10, 2011 at 1:23 AM said...

ala.
tape! kalau dorang marah! tag je blog arep..heeh :P

sicKo^ on February 10, 2011 at 1:26 AM said...

ha.. ko pun salah sorang yg aku akan tag lepas ni arep..

arep_lockermonth on February 10, 2011 at 1:30 AM said...

sicko : tag la! baru meriah kalau join contest2!hehe :P

marina anakcikbob on February 10, 2011 at 1:36 AM said...

aku alo na masu ontest pon pikir lapanblas kali sebab kena tag org lain..
taut org lain xnak masuk..
xnak masuk xpe, salahkan kite sbb susahkan die ang naya je..

sicKo^ on February 10, 2011 at 1:48 AM said...

tapi seperti blogger2 kat atas tu kate, tag jer.. bukan paksa pun..

arep_lockermonth on February 10, 2011 at 1:50 AM said...

aah! tag aje! mane ade org nak mrah la sicko!

E.d.Y on February 10, 2011 at 2:42 AM said...
This comment has been removed by the author.
E.d.Y on February 10, 2011 at 2:42 AM said...

saya xnak kene tag...tp nak review..hehe

Daa.Aubrey here ! on February 10, 2011 at 5:34 AM said...

aah same laaa bru sbulan berblog....org tag pun tatau hehehe :)

Lulu caldina on February 10, 2011 at 8:48 AM said...

lulu okey jer kena tag..ngee

sicKo^ on February 10, 2011 at 7:01 PM said...

ramai orang sanggup ditag nih.. bagus2..

 

Journey 2 Millions Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template