Wednesday, February 9, 2011

Blog review


In my previous post, aku ada tagged 3 blogger lain semata2 nak join contest, tapi aku rasa bersalah yg melampau la plak. So, aku nak tebus balik ke'tagged'an aku tu ngan dedicate this entry untuk blog diorang. Jangan marah ye, kengkawan...

1st blog


Jard ni adalah antara blogger first skali yg aku kenal masa aku mula2 masuk 'world of blog' ni. Blog dia banyak mengajar aku cemana nak jadi blogger yang baik walaupun aku tak baik sangat. Banyak info boleh dapat kat sana. Dari nasihat, pengetahuan am, latest news sampai lar experience dia sendiri. Pendek kata, macam macam ada....

Dari segi design, blog beliau simple dan kemas. Aku suka.. aku suka..

2nd Blog



Blog yang kedua ni adalah blog sipot sedut. Beliau ada lah seorang yang single and available. Idea sipot sedot ni punya lar banyak, macam2 cerita dia post dalam blog dia.. Best plak tu. Sangat mesra alam.. So cepat2 lar follow dia punya blog...

Design wise, blog ini kemas dan ada gambar2 comel kat tepi2 blog beliau.. satu lagi blog beliau adalah sangat sejuk sebab ada salji.. cuba korang try tengok.. seriessss.. ada salji...

3rd blog


Yang ni lak adalah seorang ibu yang peyayang. Bahagian atas blog beliau penuh ngan gambar family dia jer.. Isi isi blog lak ada nasihat, ada pendapat, ada pasal personal life. Walaupun sebok uruskan keluarga, still ada masa untuk berblog.. Respek wooo....

Design blog beliau mainly warna pink. Banyak gambo anak2.. best.. best..


p/s: kesimpulannya: sori sebab tagged korang.. hehe

6 comments:

sipot sedot on February 9, 2011 at 8:01 PM said...

thanks cik sicKo...huhu..salji utk sejok!!x moh panas..

Hidayati on February 10, 2011 at 1:01 AM said...

Kih3... susah2 je buat review pasal blog akak ni. Anyway.., thank u the million and million and million for the lovely review. Usah rasa bersalah. Sebab ko tak buat apa2 salah pon.

arep_lockermonth on February 10, 2011 at 1:24 AM said...

bila plak nak wat review blog arep!hehe : P

sicKo^ on February 10, 2011 at 1:49 AM said...

masa ko akan tiba nanti.. haha

[ibuLUNAZAHRA] on February 10, 2011 at 2:36 PM said...

psssttt header cikPuan Hidayati tuh lawa ek..alahai bangga nye saye!
#upss napa tetiba je nih!!Hha!

sicKo^ on February 10, 2011 at 6:31 PM said...

ibu UNAZAHRA : ada share dalam banner tu ker?? hehe

 

Journey 2 Millions Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template