Thursday, February 24, 2011

GiveAway EdY : KATA KAU!


*Update : Sebenarnya aku masuk contest ni sebab di TAG oleh Eja. Sila klik SINI untuk terjah entry tu (Sori, lupa nak gitau)

Contest lagi!!! Kali ni aku nak masuk contest dari Edy. Aku rasa semorang dah tau pasal contest ni. Kepada sesapa yang tau tau, boleh klik SINI untuk ke contest tersebut.



Syarat syaratnya senang jer. Cuma amik banner contest, letak kat blog. Curik satu gambar dari blog beliau, buat caption yang menarik, folo blog beliau, pastu tag sorang kawan.. Senang kan. Takyah susah2 gi amek gambar. Hadiah2 pun menarik nih..

So ini adalah gambar yg aku curik dr blog beliau. Dan dibawah gambar tu adalah caption aku yang ntahapaapantah..



Alamak!!! Terlebih Sudah..


Memandangkan contest ni kena tag sorang, dengan segala hormatnya, aku tag


Kepada yang tak di tag tu, jomlar reramai memeriahkan lagi contest ni

14 comments:

aiman rashidd on February 24, 2011 at 8:33 PM said...

sedap nya posperity !! HAHA

aiman rashidd on February 24, 2011 at 8:33 PM said...

gooodluck bro !

Sasa Al-Sharif on February 24, 2011 at 8:39 PM said...

good luck. aku mau join jgk tp tunggu orang tag baru join. hehe

arep_lockermonth on February 24, 2011 at 9:01 PM said...

arep dah joined nih!!huhu :P

Redbloodsnow on February 24, 2011 at 11:48 PM said...

GOOD LUCK BRO! :)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o on February 25, 2011 at 2:19 AM said...

LAPO..DAGING ATAU AYAM SAMA SEDAP

Novelgurl on February 25, 2011 at 2:30 AM said...

salam..good luck ! aish..rase lapa lak..huhu

intan.maisarah on February 25, 2011 at 7:14 AM said...

ok. gmbr tu sedap :)

Edy Zaidi on February 25, 2011 at 4:03 PM said...

Thanks sudi join giveaway ni...tunggu keputusannya nnt k...hope ada tuah menang rayban tu...good luck

Ina on February 25, 2011 at 11:56 PM said...

hu..hu..sicko..saya pun join tau..gud luck untuk kita...

cik pulau on February 26, 2011 at 5:27 PM said...

gud luck.. ^^,

beaty on February 26, 2011 at 7:31 PM said...

ai gud lak ya...

little cart00n on February 26, 2011 at 11:27 PM said...

omaigod!!
sedapnya!!!!

BRO_MONDAY on February 27, 2011 at 3:41 PM said...

bro sicko : gud lak geng!!! terbaik ni...

 

Journey 2 Millions Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template