Thursday, February 24, 2011

Bila Perempuan Berkata-kata


Ini adalah entry counter attack berdasarkan entry cik eira dgn tajuk 'bila lelaki berkata-kata'. Korang boleh tengok entry beliau di SINI.. Aku saja buat untuk merapatkan silaturahim antara blogger.. hahaha..

Kalau lekaki hensem pendiam
Perempuan akan cakap : sombong giler mamat tu, perasan hensem lar tu.. .

Kalau lelaki tak hensem pendiam
Perempuan akan cakap : baik nyer mamat tu !

kalau lelaki hensem berbuat jahat
Perempuan akan kata : lelaki hensem memang semua jahat.. Casanova..

kalau lelaki tak hensem berbuat jahat
Perempuan cakap : dah la tak lawa , perangai pulak huduh . teruknye . benci !

kalau lelaki hensem menolong perempuan yg diganggu
Perempuan akan cakap : hensemnyeerr.. gentleman lagi.. .

kalau lelaki tak hensem menolong prempuan yang diganggu
Perempuan akan kata : nak tunjuk hero lar tu.. terima kasih je lar.. .

kalau lelaki hensem dapat perempuan lawa
Perempuan akan kata : perasan lawa lar tu, aku lagi lawa.. .

kalau lelaki tak hensem dapat perempuan lawa
Perempuan akan kata : padan muka ko, pompuan.. !

kalau lelaki hensem ditinggal kekasih
Perempuan akan kata : ahah.. aku dah ada chance dah :) .

kalau lelaki tak hensem ditinggal kekasih
Perempuan akan kata : patut pun kena reject, aku pun tak hingin

kalau lelaki hensem sayang binatang
Perempuan akan cakap : sweetttttttt....

kalau lelaki tak hensem sayang binatang
Perempuan akan cakap : lembut ke? tak pun mesti gay kan.i .

kalau lelaki hensem bawa BMW
Perempuan akan cakap : wow.. hensem + gentleman btul mamat tu.. .

kalau lelaki tak hensem bawa BMW
Perempuan akan cakap : bapak dia punya kereta lar tu .

kalau lelaki hensem tak mau bergambar
Perempuan akan cakap : control macho btul.. Benci!.

kalau lelaki tak hensem tak mau bergambar
Perempuan akan kata : sko tanak, aku pun tak hingin .

kalau lelaki hensem menuang air ke gelas perempuan
Perempuan akan cakap : wow.. gentleman, rare breed nih.. .

kalau lelaki tak hensem menuang air ke gelas perempuan
Perempuan akan cakap : tak payah lar, aku leh tuang sendiri .

kalau lelaki hensem bersedih hati
Perempuan akan cakap : kesian.. jangan sedih, aku kan ada.. .

kalau lelaki tak hensem bersedih hati
Perempuan akan kata : ko nak bunuh diri pun aku tak heran .

kalau lelaki hensem masak
Perempuan akan kata : sedapnyeerrr.. (walaupun lepas tu muntah2) .

kalau lelaki tak hensem masak
Perempuan akan cakap : ko rasa sedap ke ko masak nih??

kalau lelaki hensem main-main miss call
Perempuan akan kata : wow aku ada peminat.. .

kalau lelaki tak hensem main-main miss call
Perempuan akan cakap : siap ko, aku bar nombor ko dari call hp aku

kalau lelaki hensem hantar-hantar email
Perempuan akan kata : sukenya . mesty syok kat aku lah ni .

kalau lelaki tak hensem hantar-hantar email
Perempuan akan cakap : SPAMMMM!!! .

Cemana? Korang termasuk tak dalam golongan nih?

p/s: Entry ini adalah untuk hiburan semata2. So takyah lar sesapa pun nak terasa, kay..

17 comments:

beaty on February 24, 2011 at 4:52 PM said...

wakakaka lucunya...heheheh biasa la tu ...perangai perempuan

Ina on February 24, 2011 at 5:21 PM said...

ahak..ahak..wakaka..kelakau..betul.betul..betul..

fyna on February 24, 2011 at 6:17 PM said...

hehehehe...
biase la tue...

arep_lockermonth on February 24, 2011 at 6:26 PM said...

fuh..pedas berbisa!!


arepnakbebel: is it wrong if i??
arepnakbebel: AF9 KAMI TAKLUKI!

Syed Hilmi Syed Yahya on February 24, 2011 at 6:29 PM said...

hahahha...lawak3,,,ade benarnye gk...huhu

BRO_MONDAY on February 24, 2011 at 6:48 PM said...

bro sicko : koh koh koh kelakar pun ada baca entry ni!! terbaik...

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "SEMAK SAMAN ANDA!!!"
2.New Entry "Gathering di Bangku Kosong"

JoEtheL on February 24, 2011 at 7:11 PM said...

haha...tergelak sesorg aku bace entry nie...ada betol lar..haha..gud one!

eelobor on February 24, 2011 at 7:12 PM said...

memang lawak bro....aku nak share boleh?

kira kekuri on February 24, 2011 at 7:16 PM said...

haha~ lucu ehhh :DD
ermm..betul kot semua niehh..

kira kekuri on February 24, 2011 at 7:16 PM said...

hahah

sicKo^ on February 24, 2011 at 7:40 PM said...

eelobor : share jer.. Aku takder halnyer..

Terima kasih sebab sudi gelak..

LADYiera on February 24, 2011 at 9:07 PM said...

hahaha . bro sicko . yang pasal lelaki tak hensem dpt awek lawa tu salah ah . kitorang tak ckp cmtu .

kalau lelaki tak hensem dapat perempuan lawa
Perempuan akan kata : padan muka ko, pompuan.. !

perempuan akan cakap : mamat tu mesty ade saka . hahahahaha .

thanks ah sebab balas entri gwa nih . best best .

paling syok yang pasal lelaki tak hensem bersedih tu . kejam dol . hahahahahaha .

sicKo^ on February 25, 2011 at 5:24 AM said...

LADYiera : sori silap.. hahaha...

wanluqman on February 25, 2011 at 1:18 PM said...

A woman marries a man expecting he will change, but he doesn't
A man marries a woman expexting that she won't change, but she does

LADYiera on February 26, 2011 at 1:26 AM said...

kahkah . tak phm perempuan lg le tu . eh act ramai yg ngaku la kat iera yg lelaki akan ckp cmtu . betol ke ? heheheheh

risa on February 27, 2011 at 11:25 PM said...

sukenye bacaaaaaaaaaaaaa....
nak share boleh tak yang..hehehe
ahhhh share jugak lah:)

JMS on March 1, 2011 at 7:12 AM said...

penat aku baca....
kesian laki yg tk hansem tu kan.....hahahaha

 

Journey 2 Millions Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template