Tuesday, February 22, 2011

Panjat Dinding


Pagi tadi aku tak sempat nak update.. Sebabnyer, aku masuk ofis lewat.. Maklumlar, bos tengah takder.. Dalam kul 12, baru sampai. Sampai2, bukak laptop, kluar balik gi wall climbing kat Putrajaya Challenge Park. Korang permah gi tak? Korang tau tak, itu adalah indoor climbing yang terbesar kat asia.

Aku gi sana dalam seminggu skali jer. Tak larat nak gi tetiap ari. Aku pun bukannya terer nak panjat2 dinding ni.. Baru belajar lagi.. Adalah dalam 6 bulan. Klau gi memalam, ramai orang.. Klau gi siang2 hari bekerja memang takder orang. Klau ada pun, maknanya orang tu student atau curi tulang cam kitorang... Sebab tu aku suka gi siang2.. Kasut climbing pun aku beli kat ebay jer.. Murah sket

Meh kiter tengok shot2 gambar kat situ.

Ini adalah wrist tag. Bila korang bayar, korang dapat benda ni. Ni warna untuk student sebenarnya. Walaupun aku dah lama tak jadi student, aku still gunakan student card kolej lama aku bagi menampakkan ke'student'an aku. Student kena bayar RM3 jer. Normally RM6. Harga peralatan dikira berasingan.


Yang ni lak adalah wall2 yang ada kat situ.. Ada banyak lagi, tapi aku amik gambar 2 jer.. Kedekut memory card..

So, korang2 yang tak nah pergi tu, sila lah pergi yek.. Klau nak pergi, jangan lupa ajak aku skali..


17 comments:

Fizi on February 22, 2011 at 11:59 PM said...

best r wall climbing...nak try gak. tak pernah lagi masuk sukan cam nie...

JoEtheL on February 23, 2011 at 12:15 AM said...

wah...g mengulor tak ajok...isk ni yg xbes ni...

beaty on February 23, 2011 at 12:32 AM said...

lum pernah panjat dinding berbatu neh,...tak try juga but takotnya

LADYiera on February 23, 2011 at 12:34 AM said...

haha . still pakai card student lagi eh ? kejam tuh .

JunAina on February 23, 2011 at 12:34 AM said...

huh...boleh ke memanjat badan pun semakin berat, semakin memontel...

Azizah a.k.a N.a.z on February 23, 2011 at 1:10 AM said...

Putrajaya Challenge Park??
kat mana ek?? berminat gak join ekstrem activity

eQuRlz on February 23, 2011 at 1:20 AM said...

nak pegiiiii.. best nyerrr...

oo..curi tulang yer.. :p siap pakai student card lg.. make sure orang challenge park tu xbaca en3 awk ni..nnt da xdpt diskaun dah :p hehehe..

nnt kan..klu awk da ada rmbut putih2 nnt.. da tua.. awk ckp la.. awk student wat phD :p

Eyriqazz on February 23, 2011 at 1:27 AM said...

pernah mencuba yang rendah punya..separuh pun tak berjaya naik..hik3..tangan tak cukup kuat..

sicKo^ on February 23, 2011 at 1:34 AM said...

Fizi, Eyriqazz, Beaty, Azizah, eQuriz : Jom ah try.. Kiter set date..

Joethel : ko kan slalu sebuk

LADYiera,eQuriz : Biasalar.. student card tu takder due date

JunAina : Boleh jer.. semorang boleh

a n a . i z z t y on February 23, 2011 at 2:00 AM said...

bestnyeeeee

Kembang Perawan 3288 on February 23, 2011 at 3:26 AM said...

bg info skit.link2 berkaitan please. hehe

cek chun on February 23, 2011 at 3:27 AM said...

ni pergi memanjat ka pergi ambik gambo..muehehehehe

Edy Zaidi on February 23, 2011 at 5:33 AM said...

teringin nak main wall climbing ni

EJA on February 23, 2011 at 8:43 AM said...

bestnya main panjat-panjat..hihi..eja pnah panjat gua..

Afzainizam on February 23, 2011 at 11:10 AM said...

║║╔║║╔╗ ║
╠╣╠║║║║ ║
║║╚╚╚╚╝ O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhhh mau ketat lutut tangan jari nak main panjat2 ni..... panjat pokok pun dah gayat

Ina on February 23, 2011 at 5:30 PM said...

laa..tak tau pulak ada benda alah ni kat putrajaya..section berapa tu?? habaq mai

nur on February 25, 2011 at 5:59 AM said...

edvenceres la.. nice..
Jemput ke:ALL IN ONE

 

Journey 2 Millions Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template