Sunday, February 27, 2011

Merantau ke Taman Arnab


Semalam aku tak update sebab aku gi merantau. Merantau ke Negeri Sembilan jer. Sebenarnya gi melawat makcik2 aku. Untuk pengetahuan korang, mak aku orang n9. So, aku ada banyak makcik yg still tinggal kat sana.

Tujuan utama aku gi n9 semalam adalah disebabkan tahap kerinduan yang melampau terhadap daging salai masak lemak. Muahahaha.. Sedap wooo makcik aku buat..

Kebetulan lak, salah sorang makcik aku ni pencinta arnab. Kawasan rumah dia dah macam taman arnab dah.. Baby arnab pun ada berpuluh2 ekor.. Series... Cuba korang tengok..













Tapi klau yg besar tu.. fuhhh.. GORENG PUN SODAP!!!

9 comments:

cik pulau on February 27, 2011 at 4:25 AM said...

peerhh..
banyaknya baby arnab...
merah2 lak tu.. hishhh.. geram lak..
arnab katumah cik pulau dah hilang 3 ekor..
gara-gara terlepas dari kandang.. huhuhu..^^,

intan.maisarah on February 27, 2011 at 4:34 AM said...

goli pon ado ni ha
tgk anak arnab
macam anak tikus.
haha

arep_lockermonth on February 27, 2011 at 7:52 AM said...

arnab memang cumil!!tp scary la!!gigi arnab tuh bhya!!hoho


arepnakbebel: KAMI SANGAT COMEL! UNDI KAMI!
arepnakbebel: RESPECT HIM!
arepnakbebel: KP ( kuala Perlis )

Ina on February 27, 2011 at 5:07 PM said...

sedapnya masak lemak daging salai..saya pun suka. arnab pun saya suka..suka..suka..suka..
http://inanazir.blogspot.com

Citarasa Rinduan on February 27, 2011 at 7:03 PM said...

sampai skrg tak pernah makan daging arnab..mungkin pencinta arnab tak akan sesekali nak try makan kot..hehe

bunga on February 27, 2011 at 7:22 PM said...

jangan la gorang..omel la..heheh..bg bunga satu..haha..

BRO_MONDAY on February 27, 2011 at 7:28 PM said...

bro sicko : x mintak sekor dua ke??? ternak sendiri lah ape lagi...layan gak ni...tapi tu ah, yam x best nye arnab ni hancing...x macam bela kucim...

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "SAYA SOKONG VLOGGER MALAYSIA"
2.New Entry "SELESAI SUDAH, FUH~ LEGA RASA HATI !!!"

risa on February 27, 2011 at 11:24 PM said...

ayohhhh sampai hati ke nak makan???

nur on March 5, 2011 at 9:59 PM said...

daging yang disalai tu daging arnab ke?
JOM KE: ALL IN ONE

 

Journey 2 Millions Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template