Monday, February 21, 2011

Aku Bukan Otai


Rasa cam best lak bila Bro Hasrul masukkan blog aku kat entry dia. Klik SINI untuk ke entry terssebut. Sebab aku anggap dia ni antara otai-otai yang menarik cara penulisannya. Nama blog pun menarik -> Bangku Kosong. Nak tau apa maksud Bangku Kosong, korang gi lar terjah blog dia sebab aku pun taktau maknanya. Ni link blog beliau


Tapi apapun aku sebenarnya bukan otai blog, seperti Bro Hasrul tu cakap. Walaupun blog aku ni dah start sejak 2009, jumlah entry aku baru 100++. Aku start berblog mula2 dulu sebab lecturer English aku dulu, Mr Mus, galakkan kitorang berblogging. Siap ada extra marks lagi.. Haha.. Sebabtu, klau korang tgk entry aku sebelum tahun ni, semua dalam English. Tahun ni baru aku start dalam bahasa melayu. Tapi English ke, Malay ke yang penting ikhlas.. Btul tak kengkawan?

So kepada otai2 blog tu, silalar beri tunjuk ajar, kay..


11 comments:

cek chun on February 21, 2011 at 2:37 AM said...

hasrul hassan?
chun suka tengok pictha yang dia ambik

EJA on February 21, 2011 at 4:20 AM said...

ya..semua pitcha lawa2..

arep_lockermonth on February 21, 2011 at 4:52 AM said...

huhu :P sama!! arep pon start blogging tahun 2009 tapi tahun 2010 barulah aktif cikit!


arepnakbebel: "GiveAway EdY : KATA KAU!"
arepnakbebel: alhamdulillah! TAK SANGKA!

Ct Arina on February 21, 2011 at 3:16 PM said...

penulisan dlm BI is a better way utk improve 2nd language kite. tibe2 skema ea. haha ;D keep blogging!

lalink7 on February 21, 2011 at 4:05 PM said...

otai dari segi kewujudan..sama la ngan aku tp kalau dari segi kematangan berblogging aku lum sampai tahap tue lg..aku pun buat blog lg awal kot 2007/2008 sbb lecturer aku ajar berblogging nie..same mcm ko..

Redbloodsnow on February 21, 2011 at 5:23 PM said...

pssttt..klo entry dh cecah 2K plus...leh consider blogger otai tak ek? coz aku start blogging penghujung tahun 2006..hikss :P

Citarasa Rinduan on February 21, 2011 at 6:46 PM said...

salam ziarah..kak bukan blogger otai..br satahun berblog

tapi kak suka BW..
apa pun 1 entry 1 hari mmg berbaloi kalau update blog

kak boh blog awak dalam blogger kreatif ya

sicKo^ on February 21, 2011 at 7:14 PM said...

Redbloodsnow: Kira ko otai lar..

Citarasa Rinduan: tima kasih akak

nur on February 21, 2011 at 7:47 PM said...

owh.. otai rupenye..

tunduk hormat..

Jemput ke:ALL IN ONE

Novelgurl on February 21, 2011 at 9:45 PM said...

salam..y penting ikhlas..yeah ! hee~

nazirulhazwan~ on February 22, 2011 at 5:29 AM said...

takdo otai tak otai pon, sume same jer kot. sape ntah wujudkan istilah otai2 ni.

 

Journey 2 Millions Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template