Sunday, February 13, 2011

Kenapa TMPoint(Serdang) Staff slow sangat???



Tadi waktu lunch aku teman kawan aku gi TMPoint Serdang. Dia nak pindah umah, so nak tukar lar streamyx dia bawak masuk umah baru tu. Kitorang gi kul 1, sampai sana dalam 1.10. Orang tak ramai pun kat sana.Mula2 diorang suruh isi borang dulu. Lepas tu amek nombor. Disebabkan org yg tak ramai, nombor yg dapat tu cuma selang 3 nombor jer dr nombor skrang...

Lepas 45 minit tunggu, nombor tu masih tak bergerak.. Customer yg tgh kena attend tu dr tadi ada kat situ jer.. Lembap giler dorang buat kerja.. Sakit ati btul.. 1 jam berlalu, member aku ni pun kena panggil. Lepas dia amik borang semua, staff tu gerak ke komputer lain, katanya nak check sesuatu. Selama stengah jam, aku tgk dia sembang2 ngan kawan sebelah, sambil kadang2 tgk komputer. So aku suruh lar member aku ni tanya dia, kenapa lama sangat. So member aku pergi kat dia & tanya.. Staff tu jawab dia carik alamat tak jumpa..

Setengah jam duduk kat kerusi tu carik alamat jer!!!? Klau tak jumpa kenapa tak refer balik kat member aku tu? Lepas tu baru dia start mintak details kat member aku.. Lastly, kul 3 baru sampai kat ofis balik..

Kenapa staff TMPoint camtuh yek? Aku dah banyak kali dengar complaint tapi ni first time aku ter'experience' plak..

p/s: peristiwa ni berlaku kat TMPoint Serdang.. Takder kena mengena ngan TMPoint lain...


10 comments:

Ina on February 13, 2011 at 11:48 PM said...

Lain kali jgn pegi hari senin..mmg camtu..MONDAY BLUES.

Encik Luncai on February 14, 2011 at 1:20 AM said...

TMpoint memang slow wat keje..luncai TM staff jugak tapi bukan unit streamyx..hhehe

Eza on February 14, 2011 at 3:43 AM said...

huhuhu....so far Tm Point S.alam ok jek..tp pernah gak ade mslh dgn UniFi punye staff..lembapppppppp

Munie Blushious on February 14, 2011 at 3:46 AM said...

patut la xramai org p..
buat kje cm sipot..
yg xramai tu pon leh terhegeh2 lg..
grrrrr....

E.d.Y on February 14, 2011 at 3:55 AM said...

hari isnin mmg macam tu..kat semua tempat mesti slow..huhu

stylemaven on February 14, 2011 at 10:05 AM said...

moral of the story..jgn pindah rumah

EJA on February 14, 2011 at 8:32 PM said...

mmg bikin panas kalau kita lama tunggu pastu org yg patut layan kita tu pergi sibuk bersembang-sembang pulak dengan kekawan dia..dahla kita nak cepat..

Afzainizam on February 15, 2011 at 12:56 PM said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
selamat hari kekasih wahai kekasih Allah, Nabi Muhammad S.A.W...
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Sesungguhnya Allah dan para Malaikat sentiasa bersalawat keatas Nabi" Ya Allah! Limpahkanlah selawat serta salam kepada Nabi, ahli keluarga baginda dan para sahabat.

Allah berfirman,' Kami tidak menurunkan kamu melainkan sebagai rahmat kepada seluruh manusia.' (Al-Anbiya':107)

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

uihhhhh tak suka menunggu lama tauuuuu

Daa.Aubrey here ! on February 16, 2011 at 11:33 PM said...

sbb tmpoint sk smpan staff lemb.....nk jimat kos katanya....gj diorg pun ciput~sumber dr boleh dipercayai :))

BRO_MONDAY on February 17, 2011 at 7:45 PM said...

sicKo : kedai ni yam dekat depan mengadap KTM Serdang tu ke atau yam mana? kalo ye, dekat lah ngan opis ai...ai masih belom ada pengalaman terkana lagi setakat ni...

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "ENTRY TERGEMPAR !!!"
2.New Entry "SeLaMaT DaTaNG BeNDa BaRu !!!"

 

Journey 2 Millions Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template