Tuesday, March 1, 2011

Kerja Best



Aku tersangat lar BZ hari ni.. Jadi sorry yer klau aku kurang berbolgwalking.. Korang rasa best tak klau kerja kita ada kaitan dengan benda yang kita suka. Sebagai contoh, semorang suka main Fesbuk. Kan best klau kerja kita macam facebook tester ker, atau carik flaws dalam fesbuk ker..

So, nak citer sket, recently bos aku suruh aku buat Iphone application. App ni kena integrate ngan fesbuk & twitter.. Jadi, aku kena masuk fesbuk and twitter untuk memastikan kerja aku menjadi.. Hahaha.. So skrang aku dah ada kerja best.. Bukak fesbuk depan bos aku pun takper.. Aku suka kerja aku skrang...

Korang suka ker kerja korang

11 comments:

miss Fida on March 1, 2011 at 8:13 PM said...

best lah awak..kat ofiz kami, fb n twitter dah kena blocked..but then i love my jobs..its fun..saya tak pernah terfikir pun saya akn berkerja di dlm bidang ini...;)

BRO_MONDAY on March 1, 2011 at 11:39 PM said...

bro sicko : untung lah yu!!! jeles ni....tapi ai lagi suka keje ai, betul tu keje akan lagi sonok bila buat keje yam jadi kegemaran kite sendiri...ai keje goyam kaki je, so bila dapat keje goyam kaki kompm lah best!!! adehhh~

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "AKU MMG GILA TRAFIK ! SO WHAT ??"
2.New Entry "JANGAN pandang camera!!!"
3.New Entry "FUTSAL CPK One FC 1 Mac 2011"

JoEtheL on March 2, 2011 at 12:11 AM said...

bes...keje ko mmg bes...tp bos ko xbes. sbb die pn bos aku gak skrg :p

Ina on March 2, 2011 at 12:55 AM said...

sicko..bestnyer keja awak..fesbuk ngan twitter pun saya tak faham-faham tau.

tiang86 on March 2, 2011 at 1:42 AM said...

aku nk gak bro... nk mac satu.. hehehe

sicomot-comel on March 2, 2011 at 4:36 AM said...

amboi2..
enjoy nmpk ngn keje baru tuh??
nk keje ngn kau jugaklah..
hahaha

Afzainizam on March 2, 2011 at 10:18 AM said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Berakit ke hulu renang ke tepian
Bersakit dahulu senang kemudian
Rajinlah berusaha capai kejayan


Masa tidak tunggu kita
Berjalan dengan usia
Pabila sudah dewasa
Kita semua kena kerja... kerja... kerja.

fyna on March 3, 2011 at 6:48 PM said...

waaa....beshnye keje mcm tue....

faradeeba on March 4, 2011 at 10:51 PM said...

xkeje g.
agak2 keje pharmacist nti leh ke nti??

hahah =D

nur on March 5, 2011 at 10:05 PM said...

best betul camtu kan..nak juga hari2 ngadap FB..
JOM KE: ALL IN ONE

lalink7 on March 7, 2011 at 7:02 PM said...

wahh orang yg bekerja dalam bidang IT n teknologi nie mmg beruntung mcm my friend..keje camni jugak wat application utk android la ape..

dlm msa sama dpt on9..best giler kott..hehhehe

 

Journey 2 Millions Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template