Monday, March 28, 2011

Contest Dari 'Lady Ethel Blogshop'


Setelah berkurun lamanya blog ini tak diupdate, aku mulakan entry kali ini dengan meng'join' contest dari blog 'Lady Ethel Blogshop'. Beliau adalah atara blogger terawal yang aku kenal masa mula2 start blogging.. Meh kita join reramai. Tarikh tutup nak dekat dah ni.. Sampai ujung bulan 3 ni je. So cepat2 lar join yer.. Hadiah pun best... :)


Syarat2 contest ni senang jer..

1) Cipta nama kreatif dari akronim JEM.
2) Buat tagline untuk blogshop tu.
3) Pastu canang2kan peraduan tu pada semua orang..

So ini adalah entry aku..

JEM - Jovial Eternal Miracles

Tagline : …sparkle with charm, priced for your attention

So kepada yg nak join tu sila lawat blogshop beliau yang baru DISINI.
Sambil2 tu , lawat lar gak blog personal Joethel ni

p/s: Sorry yer kengkawan.. Lama tak update sebab terlalu bz ngan kerja..




10 comments:

bunga on March 28, 2011 at 5:29 AM said...

good luck..cayoklkk..bunga sokong.hhee..

EJA on March 28, 2011 at 5:33 AM said...

good luck kamu..hihi

Ina on March 28, 2011 at 8:15 AM said...

gud luck ye.. biasalah keja, kena la beri lebih perhatian, kang miss soru plak..he.he

BRO_MONDAY on March 28, 2011 at 7:33 PM said...

bro sicko : wah!!! lama x update blog, terus je join kontez...ai laik yor stail bro...koh koh koh GUD LAK!!!

p/s : Sila lah BlogWalking ye...tengkiu...
1.New Entry ".:. Pelindung Keselamatan .:."

beaty on March 29, 2011 at 5:24 PM said...

gud luck ya!!

Afzainizam on April 1, 2011 at 5:53 AM said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf lama tak ziarah blog anda

uihhhhhhh aku dah agak lama tak datang sini apa pun good luck... kat ko... sorry ye mmg agak lama aku terhenti datang kat sini... maaf yerrr

arep_lockermonth on April 1, 2011 at 8:18 AM said...

gud luck..

Hidayati on April 8, 2011 at 1:27 AM said...

uihh...memang dah sah2 bersawang blog enko ni. Tapi aku masih suke gak datang jenguk sini. Harap2 rajin2 lah update blog ni cause aku mang suke baca hasil tulisan ko ni. Terbaek.

fRaMe+LenSeS on June 1, 2011 at 2:47 AM said...

all the best kamu.. :)

aippp.. aiipp.. Nadh datang melawat ni.. salam lawat.. salam ziarah..

Nadh nak kongsi cerita 100 Letters of LOVE
. baru ciap ja ni. rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

anizsDANbintang... on August 21, 2011 at 10:07 PM said...

gudluck! =)

 

Journey 2 Millions Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template