Sunday, September 18, 2011

Ding dong.. My first iPhone App .. :)


Ding dong.. ding dong... setelah berbulan2 blog ni tak diupdate, akhirnya dapat gak aku update balik.. Masa aku tak update, aku tgk banyak lak campaign nuff nang bagi.. Time aku aktif dulu, susah btul nak dapat satu pun.. Diorang memang suka bagi campaign kat blog yg tak aktif ke?

Kawan-kawan, aku nak bagitau sepanjang aku menghlangkan diri aritu, macam2 dah jadi.. banyak yg nak cerita kat sini tapi nanti2 lar kay.. Aku skrang dah bertukar tempat kerja & pencapaian yg paling best adalah, first iPhone app yg aku develop untuk my previous company dah ada kat appstore :) Korang2 yang pakai iPhone tu bolehlar try download app ni sebab app ni free..

Kat bawah ni adalah penerangan yg aku ciplak dari website app tu.. App ni pun available untuk android kat android market. Tapi android nyer bukan aku yg buat.. Aku buat iPhone nyer jer.. so klau korang nak try, korang boleh try, tanak pun takper.. Aku bukannya rugi apa2 pun :)

Klau korang ada idea2 yg fresh untuk iPhone app, sila lar kongsi ngan aku,.. Mana tau klau best boleh aku tolong buat.. Untung boleh bagi sama rata.. hehe






MyKouponz is a FREE Smartphone application currently available for iPhone, iPod Touch, Android, Windows Phone 7 and BlackBerry phones. With MyKouponz you can Buy, Share, Redeem & ManageDaily Deal discount coupons as seen on your favorite discount sites like Dealmates.com.my,EveryDay.com.my, Funtora.com, Groupego.com.my, ILoveDiscounts.my, JackCow.com,Joydeals.com.my, Koupon.com.my, QPon.com.my & many more.



7 comments:

beaty on September 19, 2011 at 6:28 PM said...

ermm lama menyepi yer..

wah banyak juga nuff bagi kempen kan.rezeki lah tu...wah saya bukan pengguna iphone...

selamat kembali!!

Hidayati on September 20, 2011 at 7:51 AM said...

Selamat kembali. Wah lama betul ko bercuti. Apa pon harap lepas ni dapat baca cerita2 baru ko.

Hp aku pakai android je. iphone tak mampu lagi..hikhikhik

bunga on September 21, 2011 at 5:07 PM said...

:0...ada gak dapat tapi mmg ciputtt..haaa

Malaysia Vs Myanmar on November 19, 2011 at 12:22 AM said...

Gempak la bro,boleh buat app for apple lagi 2,nice bro

model pakaian muslim wanita on November 30, 2011 at 4:05 AM said...

wow great post thanks.

einazarina on February 6, 2012 at 1:16 AM said...

amboiii promot giler! hehe! chaiyok!

:::c!k mUda atiQa::: on February 23, 2012 at 6:23 PM said...

ape lg application yg latest bro??

 

Journey 2 Millions Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template