Tuesday, March 13, 2012

Lucky Draw @ TradeMe.com.my .. Jom Join..




Dah bersarang dah aku tgk blog aku nih.. Lama giler tak update..

Korang pernah dengar pasal TradeMe(www.trademe.com.my) tak? Mesti tak pernah dengar kan.. Slogan untuk TradeMe ni, 'The Marketplace of Malaysia'. Maknanya korang boleh letak iklan atau cari barang yg korang nak beli kat sini lar.. ala ala macam Mudah lar.. macam yellow pages pun ada gak

Ni kira salah satu directory service yang paling latest yang ada kat Malaysia sebab TradeMe ni baru je launch. Siap ada Lucky Draw lagi.. Hadiahnyer Galaxy Tab ngan Nokia Lumia, Yang menariknya, untuk entitled masuk lucky draw ni, cuma perlu sign up, post, pastu klik 'like'. Haha .. Cabut undi plak akan start bila dah ada 500 org register untuk site ni.. Senang tak?

So jom ramai2, kiter masuk lucky draw ni.. Post jer iklan apa2 kat situ, nak senang, post iklan blog korang. Dapat gak backlink nanti.. haha..

Pastu, klau korang nak TradeMe cabut nama korang cepat2, korang share lar info ni ngan org lain. Lagi ramai yg sign up, lagi cepat lar Lucky Dray ni start.. :)

2 comments:

Adam on March 14, 2012 at 12:04 AM said...
This comment has been removed by the author.
Adam on March 14, 2012 at 12:07 AM said...

Promising Service... ok i'll give it a try.. Tgk ade luck tak..who know i yg menang ke :D.. Ya the site same like mudah.my but this website looks better...

 

Journey 2 Millions Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template