Monday, March 7, 2011

Terima Kasih Wanita..



Korang tau tak? Hari ni Hari Wanita Sedunia. Aku rasa tujuan hari special ni diadakan adalah untuk menghargai jasa1 wanita di seluruh dunia. Aku tau mesti ramai yg cakap hari2 lain pun kena hargai gak.. tapi ada tak korang tunjukkan yg korang hargai wanita masa hari2 lain.. Takder kan? So sekurang2nya, hari ini boleh mengingatkan kita betapa pentingnya jasa diorang.

Aku pasti, wanita ni banyak merubah hidup seseorang lelaki tu. Tak semestinya bini atau awek. Yang paling utama yang membentuk hiduo kita selama ni adalah mak kita. So jangan lupa ucap tima kasih.. Bukan tetiap ari korang ucap terima kasih pun.. Pada yang rasa2 ada wanita lain yang mengubah hidup diorang, sila ucap terima kasih pada mereka gak yer..

So, Happy International Women's Day kepada kamoo yang tgh baca blog ini yek..

p/s: Tapi aku heran, klau International Women's Day ada, kenapa takder International Men's Day?


19 comments:

lalink7 on March 7, 2011 at 6:59 PM said...

hari wanita sedunia wujud di sebabkan ada satu peristiwa..untuk maklumat lanjut..jom ke blog aku..aku ade cite..

terima kasih!!

kalau ko belanja hari nie kepada wanita2 lain xpun susah2 aku ke..mesti lagi bererti hari wanita hari nie..

=))

BRO_MONDAY on March 7, 2011 at 7:01 PM said...

bro sicko : SELAMAT HARI WANITA jugak untuk yu...('',) hari lelaki sedunia belom ada rasanya,kan? koh koh koh

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "CONTEST TERCIPTA UNTUKKU BY MAMA RAYYAN..."
1.New Entry "Hari Ini Hari Selasa"

zaty luvlianncezzz on March 7, 2011 at 10:59 PM said...

yayaya!!

sy juga wanita..kui3

jemput jengok>.<
beshhh ke jd sexy??

myn :) on March 8, 2011 at 12:09 AM said...

selamat hari wanitaaa :p

intan.maisarah on March 8, 2011 at 1:05 AM said...

kaum lelaki tak mau buat international men day
tu paseinye

adwafarahin on March 8, 2011 at 1:20 AM said...

kerana wanita begitu berharga
ahaks! :)

EJA on March 8, 2011 at 1:31 AM said...

selamat hari wanita sedunia!

Ina on March 8, 2011 at 3:13 PM said...

hu..hu..terima kasih..kenapa takde mens day..?? lelaki jahat .. itu la pasal.. kah..kah..kah.

Encik Blogger on March 8, 2011 at 7:45 PM said...

aku baru tahu smalm je geng.. tak ingt sape bgtahu..

zaty luvlianncezzz on March 8, 2011 at 11:00 PM said...

aiii>.<
btw ada adiah beshh kt cni

jom join GA BESSSSHHHH!!

arep_lockermonth on March 9, 2011 at 4:36 AM said...

selamat hari wanita kepada semua kaum hawa!huhu

arepnakbebel: LADY GAGA IN WONDERLAND!!

beaty on March 9, 2011 at 6:27 AM said...

thanks for ur compliment to women...

JMS on March 12, 2011 at 4:27 AM said...

jgn lupa dtg blog aku


ni blog kekal puye..

http://mohdhafizishaari.blogspot.com/

Afzainizam on March 12, 2011 at 12:26 PM said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

Tiada puisi atau lagu
Tiada potret tiada ragu
Yang dapat ku ilham seindahmu
Nyata kau satu dalam berjuta
Wahai jelita kau istimewa

Walau ku kembara sedunia
Walau ketemu ramai wanita
Nyata kau tiada tandingannya
Seikhlas hati aku menyinta
Kau istimewa, teristimewa


Daku berikrar
Wahai maharaniku
Bina mahligai syahdu
Hanya engkau dan aku di situ

Tiada mimpi atau fantasi
Tiada rasa lebih berseri
Semekar murni hatimu sayang
Siang dan malam, aku terbayang
Kau istimewa, buat ku tenang


Daku berikrar
Wahai maharaniku
Bina mahligai syahdu
Hanya engkau dan aku di situ

Ingin ku bawa kau ke awana
Ingin memadu kasih asmara
Sepanjang hayatku curah cinta
Sebenar-benar ucapan kata
Kau istimewa oh! Percayalah
Ku perlu cinta dari wanitaku nan istimewa
Beriku cintamu nan istimewa

cahya on March 12, 2011 at 8:24 PM said...

selamat hari wanita.. kerana wanita aku ada..

Hidayati on March 16, 2011 at 12:55 AM said...

Hehehe.. tak perpikir pulak Men's Day.

Anyway, Selamat Hari Wanita kepada semua wanita di luar sana. Salute.

bunga on March 21, 2011 at 11:44 PM said...

mana leh hari lelaki..hahahah..

itulah istimewanya wanita..hahah..

s1t1 2uL41k4 on March 23, 2011 at 12:21 AM said...

sicko, apesal kau dah lama tak update?

syglv on June 9, 2011 at 1:15 AM said...

yang penting bini tu pun seorang ibu gak.. pe yang u bg kat bini u tuk hargai
? de wish tak? or ape2?..

 

Journey 2 Millions Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template